JANNE VALVE: Laulu

Yhtyeemme keulakuva ja luultavasti myös suurimman fanituksen tuleva kohde:
Janne Valveet... öhm, Valve!

Uskollisimmat fanit saattavat jo tuntea Jannen hänen saavutuksistaan muun muassa näyttelijänä ja laulukilpailuissa, mutta bändissä hänet tunnetaan vain Subi-Jannena ;) Janne on toinen bändin perustajajäsenistä ja hänen lauluäänensä onkin yhtyeen suola ja pippuri... Ja chili... Ja mitälie... Kuitenkin, sopiva sekoitus Veskuloiria, Lauritähkää, Arttuwiskaria ja kaikkea mahdollista, mitä suomirock-diggari voi kaivata.

Keikoilla eturivin (ja miksei takarivinkin) fanit saavat ihailla myös Jannen karismaattista lavaesiintymistä. Jannessa vain on sitä jotakin!
NIKO PIHAJOKI: Basso ja laulu

Mitä, onko enkelikuoro laskeutunut keskellemme?? Ei nyt sentään, se on vain basistimme Niko Pihajoki laulamassa taustoja taivaallisen herkällä äänellään.

Tosin lauluäänen ei kannata antaa hämätä, sillä keikoillamme Niko tullaan tunnistamaan polvissa roikkuvasta bassokitarasta sekä sekopäisestä lavariehumisesta. Ennen Valveettomaan liittymistä Niko ehti vaikuttaa basistina Puukekkonen -nimisessä punk-yhtyeessä (jotain punkhenkeä varmaan havaittavissa vieläkin...). Lisäksi hän julkaisee sooloprojektina omalla nimellään pop-iskelmämusiikkia, joka sulattaa kovimpienkin karjujen sydämet.

Illan tullen Nikon saattaa löytää myös jostain pk-seudun karaokekuppilasta hoilailemasta
Rauli Badding Somerjoen Ikkunaprinsessaa.


EETU TOLVANEN: Kitara

Eetun musiikillista ajatuksenjuoksua kuullaan eeppisten rock-kitarasoolojen lisäksi lähes kaikissa yhtyeen omissa kappaleissa, sillä ne ovat sävellysten ja sanoitusten osalta pitkälti hänen käsialaansa.

Koko yhtye sai siis alkunsa Eetun muusikoiden.netin ilmoituksesta, jonka hän kyhäsi omantunnontuskissaan ostettuaan ”liian kalliin kitaran vain kotirämpyttelyyn”. Eetun mielestä maailman paras kitaristi on Slash... Eiku Blackmore... Eikäkö Rodgers... Anssi Kela tai Lauri Tähkä (soittaakse ees kitaraa??). No anyway, mitä väliä kunhan oma soitto sujuu!

Eetun pahin pelko on, että hänen 70-luvun kitaranvahvistin kärähtää kesken keikan.
Tule ottamaan selvää, miten käy!
RASMUS HAKONEN: Kitara

Tämä suomirock-kitaroinnin kävelevä jukeboxi tuli täydentämään yhtyettämme maaliskuussa 2017 ja Rasmuksen rouhea telecaster-soundi onkin jo erottamaton osa yhtyeen meininkiä.

Olemukseltaan Rasmus edustaa rauhallisuudessaan yhtyeen järjellisintä puolta.

Huhujen mukaan Rasmus osaa soittaa ulkoa kitaralla kaikki Haloo Helsingin kappaleet... Ja Eppu Normaalin... Ja Popedan... No, mene ja tiedä,
ainakin mikäli hänen YouTube-kanavaansa on uskominen!
ARTTU MERILUOTO: Rummut

Arttu on yhtyeen viimeisin lisäys ja saapui koesoittoihin huhtikuussa 2017 vain parin tunnin varoajalla,
aina valmiina siis!

Ennen Valveetonta Arttu ehti vaikuttaa muutaman vuoden englanninkielistä poprockia soittavassa bändissä, mutta on nyt löytänyt sisältään todellisen suomirock-kipinän (ainakin melkein)!

Artun rumpalointi ei tunne rajoja ja hän saattaakin yllättää kanssamuusikot heittämällä tuplapedaalikompin bändin hitaimpaan biisiin: ”Ai eiks tää ollukkaa näin nopee”? No ei vaiskaan, Arttu oli kuitenkin se, joka sai demonauhoituksissa oman instrumenttinsa purkkiin vähimmillä uusintayrityksillä...